A Place called Here

IMG_3172Titel; A place called Here

Författare; Cecelia Ahern

Förlag; HarperCollins

ISBN; 978-0-00-725887-1

För ett tag sedan fick jag äntligen avslutat Cecelia Aherns ”A place called Here”. Inte för att den var dålig, eller svårläst men jag har bara haft så lite läsetid. Boken handlar om Sandy Shortt, som har en ”Missing persons agency”.

Sandy har, alltsedan hennes klasskamrat Jenny-May försvann när de var små, varit besatt av att hitta saknade saker. Hennes tankar är nästintill besatta om vad som händer när saker och ting och ibland även personer försvinner. Vart tar de vägen? En dag inser hon plötsligt att hon själv har försvunnit,  men genom sitt försvinnande hittar hon plötsligt sådant som sedan länge varit försvunnet.

Alla har nog någon gång undrat vart saker och ting försvunnit, så tanken på den mystiska värld som Sandy snubblar in i är angenäm och kan säkert kittla en nerv eller två. Som vanligt med Aherns böcker vill man väldigt gärna läsa vidare och när jag väl fick lite tid över var boken en lättsmält sidvändare, precis vad en trött småbarnsmamma behöver; en värld att fly till, i dubbel bemärkelse!

/bokälskandemamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s