Lördagsmys!

IMG_3440 Pappa D och Fröken E under dagens promenadIMG_3456Efter två kilometer var det någon som slocknade helt, och knappt gick att väcka när vi lite senare var framme. Titta hur hennes huvud hänger, sötnosen!

Alltså, man måste ju bara ÄLSKA lördagar! Så skönt att slippa stressa iväg på morgonen och vara samlade hela familjen. Att kunna sitta länge kring frukostbordet, prata och njuta av en god frukost. Ja, tills fröken E tröttnar så klart! I natt och i morse var det dessutom Pappa D som tog Fröken E, så jag fick sova i min egen säng (men konstigt nog vaknade jag ändå vid något tillfälle i Fröken E´s säng, och jag har ingen aning om hur jag kom dit!) och hade dessutom sovmorgon! Så när jag klev upp strax innan åtta tiden så åkte jag till ett lokalt bageri och köpte färska frallor till helgfrukosten, MUMS!

Efter att ha ätit lång frukost, så gjorde vi oss i ordning och körde till ett friluftsområde utanför staden och gick en promenad. Så härligt när solen skiner och fåglarna kvittrar som tokiga, dock gick solen i moln ibland och då blev det lite kyligt. Men eftersom vi gick, frös vi inte. Efter att ha gått omkring två kilometer var det en riktigt trött liten fröken E som somnade. Rätt förklarligt då hon i förrgår somnade sent, sov dåligt på natten och även igår somnade sent efter att ha varit på kalas hos kusinerna och sov oroligt under natten. Hon slocknade som ett ljus, och stackarens huvud hängde lite åt sidan ibland. Skönast måste det ha varit att luta huvudet mot pappas luva. 😀 Men rundan är ju inte mer än 2,5 kilometer så strax var vi framme vid bilen igen och fick åka hem så att gosemysen kunde få sova.

På eftermiddagen gick vi upp på stan och strosade runt i butikerna lite. Det är verkligen en fördel när man bor så centralt som vi gör, det blir inte så bökigt att gå upp på stan.Sedan var dags att gå hem för att få lite ”ordning på torpet” och laga god mat. Idag serverades det vårgrön filé, med potatis, sparris och grönsallad. Till efterrätt blev det vanilj- och chokladglass med varm hemmagjord hallonsås. MUMS! Åh, så mäta blev vi!  Sen njuta av kvällen!

Så, skogen på förmiddagen och city på eftermiddagen, det bästa av två världar!

Bokälskande mamman som har njutit av livet idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s