Kaos och revolt!

IMG_3571Fröken E tittar med fascination på Pappa D som sågar ute på balkongen.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen (och kommer förmodligen säga det fler gånger) Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Här hemma skulle det ju städas och sånt idag, men det var ju bara att glömma. Idag har vi ju fortsatt med hall projektet, och en lite Fröken E har ju varit väldigt intresserad av dessa. Så den städning som jag tänkt hinna med har ju inte blivit av. I pauserna mellan att kolla henne har jag nämligen revolterat! Är ingen idé att städa när det ändå är kaos p.g.a. av projekten. Istället har jag faktiskt läst klart min bok! Äntligen! Mer om det en annan dag.

Den uppmärksamme läste alldeles rätt när jag skrev projekten. För ibland kan min käre sambo vara riktigt rask i vändningarna, så i samma sekund som han var färdig med väggen i hallen (förövrigt numera i råspont, inte pärlspont som jag tidigare skrev) så började han med nästa projekt. Ett bra tag nu har vi pratat om att göra ett litet minikök till Fröken E. Hon hade ju redan spisen, men nu blir det mer som ett minikök, med vask och bänkyta och hyllplan. Vi (eller ja, Pappa D) är snart klara med den också, blir nog klart imorgon. Och då tar vi nog tag i städningen!

Det som är kvar att göra i hallen är att sätta upp en tavla, sätta upp en lite mindre hylla som vi ska ha som avställningsyta för nycklar och sånt, och att sätta upp en list, men det kommer nog inom snar framtid.

Under tiden är det som sagt kaos här hemma, skulle ni komma och ringa på dörren är det inte säkert att jag släpper in er! 😉 Inte blev det någon lagad mat här idag heller, (förutom till Fröken E då) utan vi beställde thai – take away. Gott, gott!

Nu Mr. Selfridges! /Bokälskande mamman

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s