Å så var den dagen slut..

Ojoj (Fröken E´s favoritord går att applicera på mycket), så var den dagen slut och vilken dag sen. Som jag skrev tidigare idag började den väl inte så bra och nu kan jag också skriva att den inte slutade så bra. Sjukstatus är följande; jag är fortfarande grymt förkyld och benet ömmar rejält, och stygnen kliar. Fröken E kom i säng (vår säng idag igen) med feber och har redan vaknat ett par gånger av hostattacker eller genom att gråta. Pappa D är på bättringsvägen men kommer vara hemma imorgon ändå. Men som alltid finns det ju ljusglimtar också; Jag har gått betydligt mer på benet idag, vi tog av bandaget för att lufta stygnen lite, och kontrollera stygnen som tydligen såg bra ut. Jag försökte att inte titta för mycket, det såg lite otäckt ut. Men bandaget kom snabbt på plats igen då jag började blöda. Dock bara det inre bandaget, det yttre bandaget har fått vara av hela dagen.

Imorgon får vi försöka vädra ut alla bacillusker, Fröken E kom i alla fall ut ett litet tag idag då Pappa D tog henne till parken och jag har faktiskt gått ner och slängt soporna! Men vi behöver nog alla lite mer frisk luft.

Idag har jag också tittat lite på olika kurser inför höstterminen. Jag tycker det är lite roligt att läsa kurser och få högskolepoäng utöver min utbildning. Frågan nu är bara om man ska läsa något som gynnar en i arbetslivet eller om man ska läsa något enbart för sin egen skull?! Svår fråga, men jag har ju ända till 15 april på mig att bestämma mig.

 Fundersam! /Bokälskande mamman

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s