Tänk vad tiden går fort när man har roligt!

Ja, är det inte förunderligt så säg?!

Nu måste ja verkligen säga att vi har haft det helt underbart i dagarna två. Jag ska inte tråka er med detaljerna, men så klart berätta lite kort! På morgonen fick såklart Fröken E leta efter sitt påskägg som var fyllt med lite kläder, en bok och en stor Lille skutt gosedjur. Pappa D fick också ett överraskningspåskägg, hans innehöll biljetter till en guidad tur som vi ska gå och biljetter till en hotellfrukost. Sedan shoppades det lite mer på förmiddagen, dock inte så mycket, vi tittade mest. Men det blev iallafall en tröja från Polaren o pyret till Fröken E. Lite senare åkte vi och träffade familjen på min pappas sida, stort härligt släkt kalas med nära 30 personer, dock kunde inte alla komma!

På kvällen hade vi ordnat så att mormor och morfar skulle vara barnvakter till Fröken E. Jag och pappa D skulle på en riktig date night! För första gången på nästan 2 år! Stort var det ska ni veta, vi har aldrig lämnat ifrån oss Fröken E på kvällen förut. Innan när vi haft barnvakt ett fåtal gånger (som kan räknas på en hand) så har det varit för praktiska saker som föräldramöten och dylikt! Så ni förstår ju känslan av att ha en hel kväll för oss själva! Vi åt gott på vår favorit grekiska restaurang och sedan gick vi på bio. Helt underbart!

Idag segade vi oss på förmiddagen och på eftermiddagen kom familjemedlemmar på mammas sida hit på middag. Så härligt att få omge sig av alla och få träffa alla igen, det var ju ett par månader sedan vi sist var här. Snart blir det sängen och imorgon ska vi packa ihop och bege oss hemåt, men på hemvägen ska vi svänga förbi en annan stad där en av mina bästa vänner bor. Äntligen ska vi få träffa hennes lilla knytte!

God natt! / Bokälskande mamman

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s