New York

image

image

Det är helt fantastiskt att få uppleva New York med min familj. På resan har jag åkt med min syster å bror och min mamma och bonuspappa. Dock ingen pappa D eller Fröken E. De har fått stanna i Stockholm. Jag har aldrig varit från Fröken E så här många nätter. Faktum är att jag under nästan tre år varit från henne 2 nätter, jag saknar att vakna med hennes lilla hand i ansiktet… 🙂 Visst har det varit skönt att få sova, men inget slår ett stort solskensleende och ett ” go mojjon” följt av en kram!

Staden är dock något att uppleva och jag hoppas att någon dag få återvända med Fröken E och Pappa D. För vi har knappt sett något av staden känns det som. Första kvällen blev till natt när vårt plan blev försenat flera timmar. Tisdagen spenderades i hällregnet med att shoppa på Woodbury outlet. Jag shoppade massor av kläder och uppfyllde även en dröm.

image

Drömmen om en Kate Spade väska uppfyllde jag. Köpte dessutom en plånbok i en av mina favoritfärger – turkosa!

image

Idag har vi också gått en del, vi gick via Chrysler building, New York public library och Madison Square garden ner till Chelsea, upp sedan till Fifth Avenue. En hel del gående alltså och ändå har vi knappt sett någonting! Imorgon blir det mer gående, så nu blir det till att lägga sig och vila fötter och ben! /Bokalskandemamman

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s